Lauwers 18b 9405BL Assen
info@sinewave.nl

Onze werkwijze

Embedded engineering

Wij werken volgens onderstaand stappenplan. Ook elke stap is weer onderverdeeld in verschillende opleveringspunten. Elke keer kijken we samen naar de resultaten en sturen wij waar nodig bij.

 1. Uw idee of droom is het begin.
  • U heeft een idee, een droom of u ziet een gat in de markt. Wij kunnen u helpen met het uitwerken hiervan. We beginnen met een uitgebreide kennismaking. Samen kijken wij naar hoe wij uw idee werkelijkheid kunnen maken. Uiteraard gaan wij 100% vertrouwelijk om met alle gedeelde informatie.
 2. Haalbaarheid en concept uitwerking
  • In deze fase werken wij samen naar een concept. Wat gaat het product doen en hoe gaan we dat bewerkstelligen. Samen met u kijken we naar de gewenste functies en werken deze uit in een technisch eisenpakket. Wij doen onderzoek naar de haalbaarheid en doen een ’technology scan’. Indien gewenst maken wij een eerste proof-of-concept.
 3. Een eerste prototype
  • Na het uitwerken van het concept gaan we verder met het bouwen van een eerste prototype. Het eerste tastbare bewijs dat uw idee werkelijkheid wordt. U krijgt echt wat in handen.
 4. Product ontwikkeling
  • In deze laatste fase maken wij uw product klaar voor de markt. Zowel uiterlijk en technisch optimaliseren wij uw product. Wij maken uw product klaar voor productie, verzorgen de benodigde keuringen en begeleiden u naar de markt.