Lauwers 18b 9405BL Assen
info@sinewave.nl

Design support

Embedded engineering

Bij Sinewave zijn we gespecialiseerd in het uitwerken van uw idee of droom. Of u nu alleen een idee heeft of al een werkend prototype; samen werken wij dit verder uit tot een product of oplossing. Hier wordt het doel vastgesteld, de haalbaarheid getoetst en gekeken naar de optimale onderdelen.

Wij werken hierin samen met onze dochter Sinuss.nl die 1.200.000 componenten in zijn portfolio heeft, welke continu geüpdate worden met gemiddeld 50.000 nieuwe componenten per maand.
Aangezien bij ons de kwaliteit van de oplossing voorgaat op de complexiteit en wij niet bang zijn voor een uitdaging, en zijn wij niet beperkt door bestaande oplossingen. Is deze toepassing niet beschikbaar, dan ontwerpen we dat.

Wij weten dat je in het begin van een ontwikkel traject het minste weet van de weg die je gaat afleggen, door het doel goed te bepalen en stap voor stap te reflecteren zal je het snelst en het meest efficiënt stappen naar je eind doel maken. 
Doordat jij met ons vrij kunt denken en wij elkaar zullen inspireren helpen wij jou resultaatgericht bij te dragen aan de ontwikkeling en groei van je innovatie.

Wij creëren voor jou om je verder te helpen.